2012-05-23 07:24:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - egy vita közepébe csöppenhet

Napi horoszkóp május 23.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szedje össze minden erejét, ma végre túl lehet egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma ön mellett állnak. De a főnöke nem. Most még ez se zavarja, mert ha az égiek az ön malmára hajtják a vizet, a földi hatalmak ez ellen mit se tehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön egy önérzetes ember, nem az a típus, aki könyöradományokat elfogad. Szereti mindennek megadni az árát. Azonban, ha valamit jó szívvel adnak, azt fogadja el. Nagyon sok múlik a körülményeken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkában elfáradhat ugyan, de este a szerelemben, a családi fészek melegében feltöltődés várja. Valaki meglepetést is készíthet önnek: egy családtag, vagy közeli rokon. Örüljön a vidám perceknek, kesergés helyett!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mára tegye félre a gondot, bánatot, inkább azokkal az emberekkel törődjön, akik mosolyogva fogadják. A túl sok elvárás gyötrő lehet, még ha jogosnak is érzi. Ha azonban szeretettel töltődik, akkor utána minden könnyebben megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szemlélje kissé reálisabban a pénzügyi lehetőségeit: valóban nagyon sokat szerezhetne, a kérdés csak az, hogy megéri-e a belé fektetett fáradtságot? A küzdelem biztos, a nyereség kevésbé. Ön dönt, megéri-e.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy fontos tárgyalásra kerülhet sor a mai napon, de a szétszórtsága miatt nem egyértelmű a kimenetele. Ha ráadásul még nem is aludta ki magát, akkor próbálja meg inkább elhalasztani, mintsem hogy kockáztassa a felsülést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egyszer ön is félreteheti az oktalan büszkeségét, és elfogadhat segítséget egy olyan embertől, akit eddig nem sokra tartott. Talán ez is azért történt, hogy a helyes értékítéletet önben helyreállítsa. Ha szerényebb, vonzóbb is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mostanában sokat törődik a külsejével, és minden oka meg is van rá, hogy így tegyen. Minél vonzóbb, annál többet remélhet a külvilágtól: megbecsülést, érdeklődést, szerelmet. Csak ne vigye túlzásba, mert az visszatetsző lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szívügyekben csalódásra számíthat. Ám, ha mélyen magába néz, valójában mindig is tisztában volt illúziói túlzott voltával. Mégis elröptették egy olyan világba, ahol érdemes volt élni. Önnek már ez jó! Írja meg a valóság álmait!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha eldöntött valamit, akkor ideje, hogy a megvalósításba is belefogjon. Bármily nehéznek tűnik is a kezdet, ha az, ami most van, tarthatatlan, nem szereti, akkor mégis csak ez az egyetlen lehetőség. Ragaszkodjon az álmaihoz!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szerencse napja ma felvirradhat önre! Azt hitte, már a világ összeesküdött ön ellen, és minden terve akadozik, de ez nincsen így. A sors tálcán kínálja önnek a jobbnál jobb lehetőségeket. Éljen vele, és legyen hálás érte!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akarva-akaratlan ma egy parázs vita kellős közepébe csöppenhet, és ráadásul még önt is kérhetik fel döntőbírónak. Inkább maradjon a szubjektív véleménynyilvánításnál, ne legyen igazságosztó. A végén még mindketten önre haragszanak meg.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: